Sundsvalls kommun söker testfamiljer för att utforska framtidens resor

Sundsvalls kommun söker fem familjer som vill testa klara sin vardag utan egen bil. Familjerna kommer att få testa en kombination av mobilitetslösningar som kan underlätta för ett liv där bilen inte är det självklara valet av transportmedel. Familjerna kommer att få tillgång till elcykel, ellådcykel och busskort i stadstrafiken som färdmedel en tre månaders period.

- Det här projektet är ett sätt undersöka och testa hur framtidens resor kan se ut. För att klara klimatmålen behöver vi ställa om till mer hållbara resor och det här är ett sätt att få människor att tänka över sina resvanor, säger projektledare Angelica Lindqvist på Sundsvalls kommun.

Projektet pågår från den 1 september till den 30 november 2021.

Kontakt:

Angelica Lindqvist projektledare hållbara resor, 060- 19 15 39 angelica.lindqvist@sundsvall.se

Madeleine Blom projektingenjör, 060-19 15 37
madeleine.blom@sundsvall.se