Barn och förälder vintercyklar tillsammans

Nu startar vi Vintercyklisten 2020-2021

Imorgon startar Vintercyklisten 2020-2021 med ett startmöte där alla utvalda deltagare kommer träffas. Nytt för i år är att vi har förälder och barn, på varsin cykel som cyklar tillsammans. Tio föräldrar och elva barn deltar. Startmötet går av stapeln onsdag den 4 november klockan 17.30 på Lagergatan 36. Vintercyklisterna cyklar under perioden 1 december 2020 till 31 mars 2021 minst tre dagar i veckan till och från skola, jobb och fritidsaktiviteter. Under perioden kommer de att hjälpa till att anmäla fel och brister i vinterväghållningen. På mötet kommer också ansvariga från driften av våra gator och vägar att närvara. De fysiska träffarna arrangeras i enlighet med kommunens riktlinjer för pandemin.

Kontakt: Angelica Lindqvist, 060-19 15 39 angelica.lindqvist@sundsvall.se