Marie Lissäng  tillträder som förvaltningsdirektör för vård- och omsorgsförvaltningen 5 oktober 2020.

Marie Lissäng blir förvaltningsdirektör för vård- och omsorgsförvaltningen

Marie Lissäng har fått tjänsten som förvaltningsdirektör för vård- och omsorgsförvaltningen och tillträder den 5 oktober.

Marie har sedan slutet av 80-talet arbetat inom offentlig sektor. Hon har lång erfarenhet av vård och omsorgsområdet och har 16 års erfarenhet i ledande positioner på olika nivåer.

Sedan 2011 har Marie jobbat som konsult och hjälpt kommuner med  fokus på rättssäkerhet för brukare och god kvalitet och ekonomi för verksamheterna.

Marie kommer närmast från ett uppdrag som utvecklingsledare, med fokus på kvalitet och ekonomi, inom funktionsnedsättning och äldreomsorg i Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning.

- Jag är glad över att vård- och omsorgsförvaltningen med Marie Lissäng får en förvaltningsdirektör med lång erfarenhet av flera olika kommunala vård- och omsorgsverksamheter. Hon kommer bli en viktig kugge i arbetet som nämnden och förvaltningen bedriver för en bättre ekonomi, för att göra välfärdsyrkena mer attraktiva och för att leverera bra välfärd till den ökande andelen äldre som vi ser i Sundsvall de kommande åren, säger vård- och omsorgsnämndens ordförande Niklas Säwén (S).

Kontaktperson
Niklas Säwén
Ordförande vård- och omsorgsnämnden
Telefon: 072-085 74 33

 

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.