Hanna Glas

Pressinbjudan: Sundsvall hyllar Hanna Glas den 10/8 på NP3 Arena

I morgon, tisdag 10 augusti, kommer Sundsvalls kommun och Medelpads fotbollsförbund att hylla Hanna Glas för hennes och svenska fotbollslandslagets insats som ledde till ett silver i OS i Tokyo. Hyllningen sker kl. 13.00 på NP3 Arena.

Närvarar gör kommunalrådet Bodil Hansson och Lena Wallgren, ordförande i Medelpads FF.
- Fotbollslandslaget har gjort en oerhörd prestation, som ledde till silver. Självklart vill vi i Sundsvall hylla Hanna Glas lite extra, och vi känner en enorm stolthet för henne och det ambassadörsskap som hon representerar, säger Bodil Hansson.
- Hanna är en av världens bästa högerbackar, kanske till och med den bästa. Hon är klok, lugn, bra både offensivt och defensivt, och en fantastisk förebild för alla tjejer som spelar fotboll i Sundsvall. Det ska bli så kul att få uppmärksamma och hylla henne tillsammans med Sundsvalls kommun, säger Lena Wallgren.

På grund av rådande Covid-restriktioner går det inte att genomföra en större hyllning på Stora torget.
- Det är såklart trist att vi inte kan fira Hanna tillsammans med Sundsvallsborna. Men vi vill ändå visa vår och Sundsvallsbornas stora glädje och stolthet för den prestation som Hanna och det svenska fotbollslandslaget har bjudit på under OS, säger Bodil Hansson.

Vi hälsar media välkommen till hyllningen av Hanna Glas:
Tid: Tisdag 10/8, kl. 13.00
Plats: NP3 Arena
Vi följer Folkhälsomyndighetens och Regionens rekommendationer för covid

På plats finns:
Bodil Hansson, kommunstyrelsens ordförande i Sundsvalls kommun.
Lena Wallgren, ordförande i Medelpads Fotbollsförbund

För mer information: