Grafiskt element

Det grafiska elementet skapar igenkänning i vår kommunikation och kan användas på olika sätt utifrån omgivning och behov.

Det grafiska elementet knyter samman olika grafiska lösningar och lättar upp vår kommunikation i olika kanaler. Utgångspunkten för formen är draksymbolens mjuka kurva. Det illustrerar även Sundsvalls unika topografi, en vågrörelse framåt och olika livslinjer som möts och korsas.

Riktlinjer för användning

• Det är tillåtet att beskära, förstora och förminska elementet så det passar till just din yta.
  • Elementet ska alltid vara utfallande i bilden. Se exempelbilden nedan.
  • Elementet finns i hela Sundsvalls kommuns färgpalett.

Exempel på hur det grafiska elementet kan användas

Exempel på hur det grafiska elementet kan användas. Foto: Sundsvalls kommun

Lina Andersson Kommunikationsstrateg