Sociala medier

I sociala medier ska den grafiska profilen prägla profilbilder och till viss del eventuella omslagsbilder.

Profilbilder

Vi använder alltid den fristående symbolen som profilbild för att visa att Sundsvalls kommun är avsändare. Profilbilderna finns i våra fyra mörka färger och som pride-randig. Välj den som du tycker passar bäst.

Omslagsbilder

Om du har en arbetsprofil på Facebook så ska du använda någon av följande omslagsbilder. Den vanliga profilbilden ska i då vara en porträttbild på dig och inte kommunens logotyp. Logotypen visas då ut i omslagsbilden istället. Sidor ska dock ha kommunens logotyp som profilbild enligt texten ovan (se profilbilder).

När du redigerar och publicerar filmer på YouTube så ska du alltid använda någon av följande slutbilder i filmen.

Lina Andersson Kommunikationsstrateg