Synpunkt Sundsvall

Vi vill gärna att du ska tycka till om kommunens alla olika verksamheter. När du talar om vad du tycker hjälper du oss att bli bättre.

Lämna synpunkt

Anmäl misstanke om barn som far illa

Felanmäl skador och brister

Viktigt att veta

Din synpunkt registreras hos oss och blir en offentlig handling. Det betyder att alla kan be att få läsa den. Om din synpunkt skulle innehålla känslig information, kan vi sekretessbelägga den. Men vi rekommenderar att du undviker att lämna känslig information om dig själv i din synpunkt.

När du skickar in en synpunkt till oss ser vi först till att den kommer till rätt person- någon som arbetar med just det du har synpunkter på. Synpunkterna används som underlag för planering inför framtiden. Ambitionen är att svara på alla synpunkter inom sju dagar. Du kan välja att lämna din synpunkt anonymt, eller ange kontaktuppgifter.

Du kan välja att lämna in synpunkt anonymt, eller ange kontaktuppgifter.

Om du väljer att lämna kontaktuppgifter får du svar på din synpunkt via e-post eller sms.

Om du väljer att vara anonym får du en unik länk till din webbläsare som du kan besöka för att läsa ditt svar. Länken är aktiv i 30 dagar efter vi lämnat vårt svar till dig.

Du kan ringa, mejla eller skriva till oss istället.

Telefon: 060-19 10 00

Epost: sundsvall.kommun@sundsvall.se 

Postadress: Sundsvalls kommun, 851 05 Sundsvall

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.