Engagera dig i en frivillig resursgrupp, FRG

Frivilliga resursgruppen, FRG, är en frivillig resurs som stöder och förstärker kommuner och regioners krishantering vid samhällsstörningar.

Alla i FRG tillhör någon av de frivilliga försvarsorganisationerna och är utbildade, tränade och kvalitetssäkrade för att kunna rycka in när samhällets resurser behöver förstärkas. I grundutbildningen får du lära dig allt från hur man möter personer i kris till första hjälpen samt hjärt- och lungräddning.

Anmäl dig till en frivillig resursgrupp

Tror du att du skulle passa i FRG och vill göra en insats när det oväntade händer?
Anmäl dig på civil.se/frg

Lokala frivilliga resursgrupper, FRG

Västernorrland

Frivilliga automobilkåren, FAK