Kartor för Sundsvall

Kommunen har flera kartor för olika ändamål. Här hittar du dels kartor som filer, dels webbaserade kartor.

Om du saknar en karta eller vill söker uppgifter om geografisk information är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Webbkartor

Sundsvalls kommun har flera interaktiva kartor där du hittar information om bland annat fastigheter och friluftsliv.

Bygg- och exploateringskartan visar information om fastigheter, detaljplaner och annan geografisk information med mera från flera kommuner i länet. Friluftskartan visar friluftsspår, leder, historiska platser med mera. I Sundsvallskartan kan du välja vilken information du vill se genom att klicka i alternativ i menyn på höger sida. Dessutom finns sundsvallväxer.se där du kan läsa mer om pågående projekt.

Du kan hitta information om detaljplaner, fastighetsbeteckningar med mera i vår bygg- och exploateringskarta. I kartan finns möjlighet att rita, mäta och göra utskrifter.

Genom att söka på en adress eller fastighet kan du få en bra överblick över vad som gäller för en fastighet. Om du till exempel funderar på att bygga ska du själv kunna ta reda på vilka möjligheter och begränsningar som finns.

Friluftskartan visar friluftsspår, leder, historiska platser med mera. Kartan är responsiv, det innebär att den följer storleken på din skärm och att du kan öppna kartan på ett enkelt sätt i mobil eller på surfplatta.

Friluftskarta

Här hittar du information om pågående projekt i Sundsvall. Exempelvis upprustningsprojekt, pågående detaljplaner med mera.

Sundsvall växer

Kommunens tryckta kartor som pdf-filer

Om du vill ha ett tryckt exemplar av någon av kommunens kartor eller en anpassad karta, kan du beställa den via vår e-tjänst. Om du inte har möjlighet att använda e-tjänsten kan du höra av dig till oss. Se kontaktuppgifter längst ned på sidan.

Nybyggnadskarta

Om du söker bygglov kan du behöva en nybyggnadskarta. Länk till sida med information om Nybyggnadskarta.

Kontakt

Karin Gullmark Kartingenjör

060-19 13 10

Sundsvalls kommun
Lantmäterikontoret
851 85 Sundsvall

Lantmäterikontoret Kundmottagning

060-19 17 75

Sundsvalls kommun
851 85 Sundsvall

Besöksadress
Kommunhuset
Norrmalmsgatan 4, plan 4

Öppettider

Telefontid: 8-9, 13-14

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.