Boka elcykel

Låt elcykeln vara det primära transportmedlet under två veckor.

Ta cykeln till och från arbetet, hämta och lämna barnen på förskolan, till affären eller när du bara vill ut på en tur. Vår förhoppning är att du ganska omgående kommer att få se fördelarna med att välja cykeln som huvudtransportmedel.
Att cykla till och från arbetet har många fördelar. Det kan vara ett tillfälle för vardagsmotion och att få bättre hälsa. I många fall går det snabbare att exempelvis ta cykeln från dörr till dörr. Du får mer pengar över till annat och du bidrar också till friskare luft i staden. Du kommer dessutom att få uppleva Sundsvall från ett annat perspektiv.

Sundsvalls kommun

Det är ett högt tryck på elcyklarna. Kom ihåg att avboka om du får förhinder, din bokade cykel blir då tillgänglig i systemet för någon annan. När det står ett minus (-) framför antalet cyklar betyder det att det inte finns några tillgängliga cyklar att boka. Nya perioder släpps löpande varannan vecka.

Kontakt

Angelica Lindqvist Projektledare, Hållbart resande

060-19 15 39

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.