Vill du skänka en gran- nu söker vi sju stora julgranar

Sundsvalls kommun söker julgranar och vi vänder oss till alla sundsvallsbor. Hjälp Sonny och Kalle att hitta rätt julgranar.

Sundsvalls kommun söker julgranar

Sonny och Kalle tar emot alla tips och bilder på julgranar och kommer därefter att åka ut och titta på granarna och välja ut de sju som passar bäst. Foto: Sundsvalls kommun

– Vi närmar oss juletider och enligt tradition frågar vi sundsvallsborna efter stora granar istället för att vi köper in ett gäng, berättar Sonny Andersson och Kalle Krona från gatuvdelningen, Sundsvalls kommun.

– Vi söker sju julgranar, modell större, till våra torg. Har du en stor gran på gården som du vill bli av med? frågar Kalle Krona.

– Om din gran är det vi söker så fäller vi den åt dig och fraktar bort den. Tanken är att alla granar ska vara utplacerande på torget under november/december. Den största julgranen kommer att sättas upp på torget, berättar Sonny.

Har du en gran du vill skänka?

– Om du har en gran som du vill skänka så kontaktar du oss. Därefter kommer vi ut till dig och kontrollerar om granen är lämplig. Om granen är vad som eftersöks kommer den därefter att tas ner och fraktas bort, säger Sonny Andersson.

Vill du skänka en gran? Kontakta Kalle eller Sonny och skicka gärna med en bild om du kan.

Kalle Krona
E-post: karl-johan.krona@sundsvall.se

Sonny Andersson
E-post: sonny.andersson@sundsvall.se

Telefon Kundtjänst: 060-191565

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.