Få en bättre relation med din ungdom – nu startar vi föräldragrupper

Är du förälder/vårdnadshavare till en ungdom i ålder 12-18 år?

Vill du minska tjatet, bråket och konflikterna i familjen, få en bättre relation med din ungdom – och samtidigt växa och utvecklas i din roll som förälder/vårdnadshavare?

Föräldrastöd

Foto: Mostphotos

Nu startar Sundsvalls kommun föräldragruppen KOMET (KOmmunikationsMETod)*. Gruppträffarna är kostnadsfria. I varje grupp deltar föräldrar/vårdnadshavare till cirka sex ungdomar. Antalet träffar är nio, och 2,5 timmar per gång. Gruppstarter sker regelbundet.

Även du som bonusförälder kan gå KOMET tillsammans med förälder/vårdnadshavare.

För mer information och intresseanmälan:
Kristina Renard-Hård, föräldrastödssamordnare, telefon 060-19 84 60, 070-191 61 52, e-post kristina.renard-hard@sundsvall.se

Läs mer om kommunens föräldraskapsstöd.

*KOMET är ett forskningsbaserat utbildningsprogram/metod som riktar sig till dig som förälder/vårdnadshavare. Målet är att lära ut verktyg som leder till mindre bråk och konflikter hemma och i skolan. Och förbättra samspelet mellan föräldrar/vårdnadshavare och barn. Mer information om KOMET: www.kometprogrammet.se

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.