Sista ansökningsdag till höstens kurser närmar sig

Sista ansökningsdag för att söka till höstens kurser som börjar den 18 oktober är söndagen den 19 september.

Behöver du komplettera dina studier med enstaka kurser för att komma in på Universitet/Högskola eller vill du studera någon av våra yrkesutbildningar för att få ett arbete som du gått och funderat på en längre tid? Då är du välkommen att söka några av de kurser och utbildningar vi har att erbjuda på Vuxenutbildningen i Sundsvall. Nästa kursstart (allmänna kurser) är den 18 oktober och sista ansökningsdag är den 19 september. För mer information om vilka datum som gäller för våra yrkesutbildningar, se vårt kursutbud. Ta chansen att förverkliga dina yrkesdrömmar.

Se vårt kursutbud

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.