Specialkost, fodmap och spenatlasagne – Skopet poddar med kock och måltidsstrateg

Specialkost behövs på såväl skolor som äldreboenden. I den här podden går Skopet in lite mer på ämnet.

Eva Lena Axelsson arbetar i Hagaskolans kök med att tillaga specialkost. Sådan mat behövs i såväl skolkök som på till exempel äldreboenden och hanteringen av ansökningar med mera är en stor del av Ellen Löfgren Idhs arbete, som kommunens måltidsstrateg.

Reporter: Ingela Hofsten
Foto: Ingela Hofsten

Kock och måltidsstrateg står bredvid varandra.

Foto: Ingela Gofsten


Eva Lena Axelsson arbetar i Hagaskolans kök och Ellen Löfgren Idhs som kommunens måltidsstrateg.[/caption]

Denna artikel är en del av Skopet som är en personaltidning för medarbetare inom Sundsvalls kommun.
Ansvarig utgivare: Jenny Persson, jenny.persson@sundsvall.se, 070-191 61 78
Redaktör: Olof Axelsson, olof.axelsson@ekonomedia.se, 070-648 06 26
Samordnare: Conny Pedersén, conny.pedersen@sundsvall.se och Joel Beyer Rankila, joel.rankila@sundsvall.se
Adress: Skopet, Sundsvalls kommun, 851 85 Sundsvall, skopet@sundsvall.se
Hemsida: sundsvall.se/skopet

 

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.