Jobba med oss som publikvärd

Kanske har du träffat på oss publik- och cafévärdar i samband med konserter eller föreställningar? Nu behöver vi bli fler!

Siluett i svart på sju personer.

Foto: Sundsvalls kommun.

Publikvärd

Förutom att vara en person med stort intresse för service, problemlösning och gott bemötande ser vi gärna att du har möjlighet att jobba varierade tider, kvällar och helger samt även vardagar dagtid.

Anställningsformen är timanställning. Vårt mål är att ha en grupp av publikvärdar med stor variation i ålder, bakgrund och liv i övrigt. Publikvärdarna arbetar vid flera av våra scener.

Om beskrivningen ovan stämmer in på dig, skicka din intresseanmälan till scenservice@sundsvall.se. Märk mejlet med ”Publikvärd”.

Cafévärd

Förutom en hög nivå av service och bemötande säljer du som cafévärd på Tonhallen fika och godis före evenemangen och under pauser. Arbetstiderna är kvällar och helger.

Anställningsformen är timanställning. Kassavana är ett plus.

Skicka din intresseanmälan till scenservice@sundsvall.se. Märk mejlet med ” Cafévärd”.

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.