Nu är sommaren här och vi tipsar alla badsugna på flera möjligheter till sommardopp i kommunen

Utomhuspoolerna öppnar i juni och flera fina havs- och insjöbad finns att besöka.

Barn som badar i utomhuspool

Foto: Mostphotos

Utomhuspooler

Nu öppnar de tempererade utebaden för säsongen. Idag 1 juni öppnar Himlabadet upp utebadet. Inom de närmaste veckorna öppnar även Alnöbadet, Malandsbadet, Nackstabadet och Stödehuset sina utomhuspooler när underhållsarbetet på respektive anläggning är klart. Planen är att öppna i samband med skolavslutningen.

Varje anläggning har anpassat besöksantal och restriktioner utifrån rådande riktlinjer i enlighet med covid-19 lagen. Respektera och visa hänsyn till andra besökare genom att följa restriktionerna. Tillsammans tar vi ansvar för att stoppa smittspridningen.

Det finns omklädningshytter utomhus och utomhusduschar. Basturs är stängda.

Här hittar du mer information och öppettider för de tempererade baden

Vuxna och barn vid en badsjö

Foto: Sundsvalls kommun

Havs- och insjöbad

I Sundsvalls kommun kan du välja mellan trettiosex havsbad och insjöbad med fina sandstränder. En del badstränder är anpassade för dig med funktionshinder.

Här hittar du tips på flera fina badstränder

Badtemperaturer hittar du i appen Mitt Sundsvall.

Respektera och visa hänsyn till andra besökare genom att följa restriktionerna. Tillsammans tar vi ansvar för att stoppa smittspridningen.

 

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.