Framtidens stadsutveckling och boende lyfts i direktsänd konferens från Sundsvall

Den 27 april samlas ledande experter inom fastighetsbranschen i direktsända Bomorrow sänt från Sundsvall.

Årets tema är Stadsutveckling och social hållbarhet och Sundsvall medverkar brett.

– ­Stadsutveckling är ett arbete som intresserar och engagerar många. För bästa utvecklingen av Sundsvall behövs mötesplatser där man tar del av- och delar med sig av erfarenheter. Bomorrow är ett lysande exempel på en sådan mötesplats, säger Jonas Albecker, VD på Stadsutveckling Sundsvall

Bild på hus längs norra kajen med lyftkran samt båt

Norra kajen, Sundsvall Foto: Ulrika Sjöberg

Bomorrow ger utrymme och inspirerar till samtal om framtidens boende. Sundsvall kommuns Stadsbyggnadsdirektör deltar i panelsamtal för att prata om en hållbar utveckling inom fastighetsbranschen.

– För att Sundsvall ska utvecklas hållbart och vara attraktivt behöver vi dela med oss av de lärdomar vi drar av socialhållbarhet. En av våra huvudprioriteringar och där det händer väldigt mycket spännande. Vi behöver även bjuda in andra att dela med sig av sina lärdomar, säger Magnus Ydmark, Stadsbyggnadsdirektör på Sundsvalls kommun.

Evenemanget är kostnadsfritt och öppet för alla att delta på. Det man kan se fram emot är utbyte av erfarenheter, forskning, och tankar om framtidens boende med temat stadsutveckling och social hållbarhet.

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.