Nu stärker vi positionen – Sundsvalls nya läge är riktigt bra

Sundsvalls kommun fortsätter sin resa mot 5 000 nya jobb till 2030. Nu visar Sundsvall upp sina förutsättningar för investerare och företag på Business Arena.

Vy över Norra Kjen och Sundsvallsbron

Foto: Evelina Ytterbom

Stora investeringar görs just nu i norra Sverige samtidigt som Sundsvall växer snabbare än någonsin.
Tisdag den 20:e april äger Business Arena Norr rum och Sundsvall deltar med en digital monter fullspäckad med starka, konkreta erbjudanden. Mässan fokuserar på trender och framtidsfrågor som är avgörande för norra Sveriges utveckling.

– Business Arena är en självklar arena för Sundsvall att locka till sig investeringar, etableringar och kompetenser. Med vår medverkan vill vi visa vad Sundsvall har att erbjuda och väcka intresse som leder till fortsatta kontakter, säger Bodil Hansson, (S), Kommunstyrelsens ordförande.

Sundsvall har idag lokala förutsättningar med stark infrastruktur, nya attraktiva kvarter och boendemiljöer som är mycket intressant för både investerare och företag.

– Samhällsutvecklingen pekar dessutom på att fler och fler söker sig till mindre och mellanstora städer som Sundsvall och därför måste vi hålla oss framme och berätta om varför vi tror på Sundsvall och bjuda in till att skapa framtiden tillsammans med oss. I Sundsvall finns det plats att växa, säger Magnus Ydmark, Stadsbyggnadsdirektör på Sundsvalls kommun.

FAKTA: Business Arena

Business Arena är Nordens största mötesplats för aktörer på ledande befattning i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Business Arena skapar förutsättningar för meningsfulla utbyten mellan privat och offentlig sektor och kunskap och visioner kring framtidens samhälle och städer.

På Business Arena återfinns en stor bredd av verksamheter inom fastighets- och bostadsbolag, bygg- och fastighetsutveckling, kommuner och regioner, investerare och fonder, analys och värdering, fastighet- och teknikkonsulter, energi, juridik, bank, skatt och revision.

I år hålls mässan digitalt.

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.