Jobba med oss i sommar – vård och omsorg söker fortfarande sommarvikarier

Det finns fortfarande chans att söka sommarvikariat inom vård och omsorg.

Vi söker sommarvikarier över 18 år till våra olika verksamheter inom vård och omsorg. Just nu har vi extra stort behov av vikarier med körkort, som bor eller kan tänka sig att jobba i kommunens ytterområden.

Nyfiken vad arbetet innebär?

I arbetet ger du stöd, vård och omsorg till våra medborgare som behöver hjälp för att klara av sin vardag. Sofie är enhetschef på Granlunda äldreboende och berättar i filmen nedan, vad ett sommarvikariat innebär och vad som kan vara bra att tänka på.

Låter det intressant?

Mer information och ansökan hittar du här : sommarvikariat, vård och omsorg

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.