Annorlunda vår med kultur för barn

Ett nytt biljettsläpp till föreställningar i april där vi tar in åtta personer i publik.

Resterande föreställningar i maj och juni avvaktar vi med att starta biljettförsäljningen tills vi vet vilka nya restriktioner som kommer från Regeringen och Folkhälsomyndigheten den 11 april. Vi följer också noga hur smittspridningen utvecklas. Vi väljer att genomföra de arrangemang vi kan för att det fria kulturlivet ska få en möjlighet göra det de vill mest av allt, spela föreställningar och att få möta sin publik.

Biljettpriset 2021 är 75 kronor, samma för små och stora. Alla ska ha varsin biljett som vanligt.

Under våren 2021 är det endast förköp som gäller (8 stycken biljetter säljer förmodligen slut). Vi vill inte att det inte kommer publik utan biljetter till teatern. Allt för att minska smittspridning genom att minimera kontakt mellan människor. Möblering kommer att göras så säkert det bara går med avstånd mellan sittplatserna.

Biljetter till Barnkultur säljs via Entré Sundsvall

Biljetterna släpps torsdag 25/3 klockan 11.00.

Det tryckta programmet finns att hämta på Kulturmagasinet och närbiblioteken bland annat.
Välkommen till en annorlunda vår med Barnkultur.

Tårtbagaren

Foto: Lia Jacobi

Tårtbagaren

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.