Vikariera inom vård och omsorg i sommar? Elin och Robert berättar mer om vad jobbet innebär!

Vill du ha ett meningsfullt jobb i sommar? Vård och omsorg söker vikarier till våra olika verksamheter.

Vad innebär det att jobba inom vård och omsorg?

Inom vård och omsorg ger vi stöd, vård och omsorg till våra brukare/personer som behöver hjälp för att klara av sin vardag. Vi har intervjuat våra medarbetare Elin och Robert som berättar mer om vad jobbet inom deras verksamhet innebär. Elin är vikarie inom hemtjänsten på Alnö och Robert arbetar på gruppboende för personer med olika funktionsnedsättningar.
Klicka på filmerna nedan för att höra deras berättelse:

Elin om att vikariera inom hemtjänsten:

Robert om att jobba på gruppboende:

 

Ansökan och mer information om sommarvikariat inom vård och omsorg

Ansök här: sommarvikariat inom vård och omsorg

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.