Gör som Nutjali – jobba som personlig assistent i sommar!

Vill du som Nutjali ha ett viktigt och meningsfullt jobb i sommar?


Nutjali berättar hur det är att vikariera som personlig assistent

Nutjali, vikarierar som personlig assistent och trivs väldigt bra i arbetsrollen. Här berättar hon mer om sina erfarenheter och vad arbetsrollen innebär:

Vill du vikariera i sommar?
Vi söker sommarvikarier till våra olika verksamheter inom vård och omsorg. Är du över 18 år kan du vara den vi söker för att arbeta som sommarvikarie inom vård och omsorg. I arbetet ger du stöd, vård och omsorg till våra brukare personer som behöver hjälp för att klara av sin vardag. Du får ett jobb med varierande arbetsuppgifter och värdefulla meriter för framtiden oavsett om du ser dig själv inom ett vårdrelaterat yrke eller en annan bransch. Läs mer och ansök om sommarvikariat inom vård och omsorg: Sommarvikarier inom vård och omsorg

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.