Nu är delar av Kulturmagasinet öppet igen!

Biblioteket i Kulturmagasinet är öppet

Öppettiderna är måndag till fredag klockan 11.00 – 18.00 (max 190 samtidiga besökare) och lördag klockan 11.00 – 16.00 (max 150 samtidiga besökare, samhällsvåningen är avstängd). Söndag håller vi stängt. Läs allt du behöver veta på vår samlade informationssida på sundsvall.se/bibliotek.

Unga Magasinet har smygit igång sin verksamhet. Restriktioner råder fortfarande, besök oss inte om du känner dig sjuk.

Covid-19 har inte påsklov. Ta ditt ansvar. Ha det så trevligt på sportlovet men kom ihåg att hålla avstånd och umgås bara med familj och nära vänner. Det är allas skyldighet att ta ansvar. Känner du dig det minsta sjuk? Testa dig för covid-19 och håll dig hemma.

Sundsvalls museum är stängt tills vidare. Mer information kommer.

Läs mer om den tillfälliga covid-19-lagen på Länsstyrelsen Västernorrlands webbplats.

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.