Gör som Tuva – vikariera inom vård och omsorg i sommar

Vill du som Tuva ha ett viktigt och meningsfullt jobb i sommar?

Tuva berättar hur det är att vikariera inom äldreomsorgen

Vår vikarie Tuva, vikarierar på Knutsgården i Stöde och trivs väldigt bra i äldreomsorgen. Här berättar hon mer vad det innebär:

Vill du vikariera i sommar?

Vi söker sommarvikarier till vård och omsorg. Är du över 18 år kan du vara den vi söker för att arbeta som sommarvikarie inom vård och omsorg. I arbetet ger du stöd, vård och omsorg till våra brukare personer som behöver hjälp för att klara av sin vardag. Du får ett jobb med varierande arbetsuppgifter och värdefulla meriter för framtiden oavsett om du ser dig själv inom ett vårdrelaterat yrke eller en annan bransch. Läs mer och ansök om sommarvikariat inom vård och omsorg: Sommarvikarier inom vård och omsorg

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.