Annorlunda vår med kultur för barn

Ett försiktigt biljettsläpp med två föreställningar i mars där vi tar in åtta personer i publik.

Resterande föreställningar i april, maj och juni avvaktar vi med att starta biljettförsäljningen tills vi vet vilka nya restriktioner som kommer från Regeringen och Folkhälsomyndigheten den 11 mars. Vi följer också noga hur smittspridningen utvecklas. Vi väljer att genomföra de arrangemang vi kan för att det fria kulturlivet ska få en möjlighet göra det de vill mest av allt, spela föreställningar och att få möta sin publik.

Biljetter släpps fredag 26/2 kl 11.00 till Teater Sojas föreställning den 11/3 på Sveateatern. Det är en urpremiär som de kommer att turnera i länet med under våren. Vi ser fram emot detta historiska drama som heter Dagboksblad – anghående then forskrecklighe jakten på gossen Otto Sarkman gienom Westernorlanden anno 1721–1722.
Dansföreställningen Bakverk turnerar med Danskompaniet Jelnek. En så bra föreställning får inte gå sundsvallspubliken förbi! Så nu gästar den Sveateatern lördag 27/3. I dagsläget är det 8 biljetter per föreställning.

Biljettpriset 2021 är 75 kr, samma för små och stora. Alla ska ha varsin biljett som vanligt.

Under de första föreställningarna är det endast förköp som gäller! (8 biljetter säljer förmodligen slut). Vi vill inte att det inte kommer publik utan biljetter till teatern. Allt för att minska smittspridning genom att minimera kontakt mellan människor. Möblering kommer att göras så säkert det bara går med avstånd mellan sittplatserna.

Länk till biljettförsäljningen: Teater Soja. Danskompaniet Jelnek Biljetter släpps fredag 26/2 kl 11.00.

Det tryckta programmet kommer från tryckeriet under vecka 9.
Välkommen till en annorlunda barnkultur vår.

Tårtbagaren

Foto: Lia Jacobi

Tårtbagaren[/caption]

 

Dagboksblad

Foto: Marie-Thérèse Sarrazin

Dagboksblad[/caption]
Danskompaniet Jlnek

Foto: Jennifer Drotz Ruhn

Bakverk[/caption]

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.