Wall of Kindness på Navet

Har du en jacka som du inte använder, en mössa eller ett par varma vantar? Då kan du skänka dem till en Sundsvallsbo som inte har vid Vänlighetens vägg.

”Wall of Kindness” eller Vänlighetens vägg, är ett koncept som spridits över hela världen. Nu ansluter Sundsvall till världsfenomenet och platsen blir vid paviljongen på Navet. En del av väggen kommer att prydas av ett konstverk signerat Robert Savio Morian, en lokal konstnär, född och uppvuxen i Sundvall. Wall of Kindness blir verklighet tack vare ett politiskt initiativ från Magnus Persson (C), vice ordförande i stadsbyggnadsnämnden och ett samarbete mellan individ- och arbetsmarknadsförvaltningens servicegrupp Johannedal, kultur- och fritidsförvaltningen och stadsbyggnadskontoret. Om du har en jacka över kan du hänga upp den hel och ren på Navet.

På bilden ser du Magnus Persson (C), vice ordförande i stadsbyggnadsnämnden, Magnus Ögren, Abdul Baki Arabi, Emil Berglund och Annika Nehrer från Servicegruppen Johannedal, individ- och arbetsmarknadsförvaltningen.

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.