Fortsatt hög andel i jobb efter YH-examen

Myndigheten för yrkeshögskolan har precis redovisat nya siffror på andelen examinerade som går till jobb och resultatet visar att YH är en bra investering.

Andelen är fortfarande väldigt hög men självklart har pandemin påverkat siffrorna negativt inom vissa branscher där det nu är svårt att komma in på arbetsmarknaden. Det är svårt att veta hur arbetsmarknaden kommer att utvecklas de närmaste åren och hur det påverkar yrkeshögskolan. Utbildningarnas starka förankring i arbetslivet talar för att statistiken kommer att vända uppåt igen. Så har det sett ut efter tidigare kriser.

Läs mer på www.myh.se

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.