Begränsningar av bokningsbara lokaler och anläggningar inom idrott och fritid mellan 25 november och 13 december

Bokningsbara lokaler och anläggningar inom idrott och fritid begränsas ytterligare 25 november – 13 december (kan komma att förlängas).

Nordichallen vid Gärdehov

Foto: Sundsvalls kommun

Från och med den 25 november till och med den 13 december (kan komma att förlängas) är kommunens idrottshallar, simhallar och ishallar endast öppna för träningsverksamhet för barn och unga födda 2005 eller senare samt skolverksamhet och yrkesverksam elitidrott.

Uthyrningsbyrån avbokar alla bokade tider för vuxna. Inga avgifter kommer att utgå till dig eller din förening. Verksamhet som är bokad som ungdomsverksamhet upp till och med 19 år måste själva boka av tider för grupper som avser födda 2004 och äldre. Nya bokningar kan endast ske av föreningar men då med verksamhet för barn och unga födda 2005 och senare.

Vid frågor kontakta uthyrningsbyrån

Telefon: 060-19 15 50, e-post: uthyrningsbyran@sundsvall.se

Presskontakt: Jonas Walker, kultur- och fritidsdirektör

Telefon: 070-215 69 51, e-post: jonas.walker@sundsvall.se

 

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.