Är du anvisad att söka utbildning av Arbetsförmedlingen?

Är du inskriven på Arbetsförmedlingen, har aktivitetsersättning och fått en anvisning om att söka reguljär utbildning?

Då kan du söka utbildning på Vuxenutbildningen i Sundsvall!

Om du inte har koll på vad du kan och ska läsa eller hur och var du ska söka, då ska du komma på informationsträff på Arbetsförmedlingen. Den 11 november och 9 december informerar vi om Vuxenutbildningens utbud och visar hur man söker. Kontakta din handläggare på AF om du vill veta mer om vilken tid du kan delta. Vi måste tänka på att det är corona-tider så det är viktigt att du kommer på den tid som du blir anvisad till.

Vet du redan vad du ska söka är det bara att gå in i vår kurskatalog och söka den kurs eller utbildning du är intresserad av. Du hittar kurskatalogen här på vår hemsida.

Har du frågor om din aktivitetsersättning och vad du behöver göra när du sökt din utbildning så kontaktar du din handläggare på Arbetsförmedlingen.

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.