Kompensationsstöd till kommunens föreningar med anledning av coronaviruset covid-19

Kompensationsstödet är ett tillfälligt bidrag som kan sökas av ideella föreningar.

För att mildra konsekvenserna av uteblivna intäkter och eventuella merkostnader som uppstått i samband med restriktionerna i samhället till följd av coronaviruset covid-19. Grundförutsättningarna för att vara berättigad att söka stödet är de samma som för Föreningsbyråns samtliga bidragstyper.

Andra halvåret 2020 delas upp i två perioder; 1 juli till 30 september samt 1 oktober till 31 december. Ansökningsblankett och anvisning kommer att finnas tillgängliga på hemsidan när respektive ansökningsperiod är öppen.

Följ Föreningsbyrån på facebook och prenumerera på Föreningsbladet för att få senaste informationen från oss om när ansökningsperioderna är öppna.

Aktuella ansökningstider, blanketter och anvisningar

Se aktuella ansökningstider, blanketter och anvisningar på Sundsvalls kommuns webbplats. sundsvall.se/foreningar

Stängt för besök

Under rådande omständigheter med coronaviruset covid-19 håller Föreningsbyrån stängt för besökare. Frågor hänvisas till telefon och e-post. Det går fortfarande bra att lämna ansökningar och kompletteringar i Föreningsbyråns brevlåda på Magasinsgatan 12, plan 4 (vid bussnavet).

sundsvall.se för dig och din förening

Här hittar du det mesta om bidrag och andra stöd till din förening.

sundsvall.se/forening

Följ Föreningsbyrån på Facebook

Här kan du enkelt ha dialog och få senaste information om inlämnings-tider, blanketter och tips för föreningar!

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.