Besöksförbudet på äldreboenden försvinner

Från den 1 oktober släpps besöksförbudet på landets äldreboenden.

Två äldre människor, en kvinna och en man, ser glada ut i ett konfettiguldregn, blå bakgrund.

Foto: Sundsvalls kommun

Det är ett efterlängtat beslut men det innebär ett fortsatt stort ansvar för både oss och för dig som närstående. Vi jobbar för fullt med att ta fram säkra besöksrutiner för att inte få in eller sprida smitta hos oss.

Du som närstående kommer ha ett stort ansvar att inte besöka oss om du har några symtom och att följa våra besöksrutiner. Tillsammans kan vi minska smittspridningen och samtidigt få umgås med våra nära och kära. Välkommen tillbaka till oss.

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.