Hallå där trafikant

Nu är Sundsvall upp och ner, men snart vänder det. Hela stadsbilden påverkas av allt som händer. Stundtals är det besvärligt och tar lite extra tid i trafiken.

Sundsvalls kommun

Foto: Sundsvalls kommun

Som trafikant behöver du information för att kunna planera din resa och för att förstå nyttan med alla byggprojekt. Vi har full förståelse och respekt för att du tidvis upplever det jobbigt och vi vill förmedla informationen på ett sätt som du som trafikant kan identifiera dig med.

Det är bara att erkänna att vår information ibland blir formell, lite grå och trist helt enkelt. Vi vill vara ärliga i vår kommunikation kring trafikstörningar, stundtals blir det besvärligt, och vi tror att du lättare tar till dig det vi berättar om du känner igen dig. Därför har vi en uppföljning på förra årets uppskattade kampanj där vi vänder oss till dig som trafikant. Där vi med hjälp av emojis förmedlar information på ett modernt sätt med en ton av humor. Ett sätt att uttrycka känslor som de flesta oavsett ålder känner till.

Och de stora satsningarna i Sundsvall väcker olika känslor. Stolthet, irritation, förväntningar, oro, stress, nyfikenhet.

Hör gärna av dig till oss och berätta vad du tycker!

Vill du veta mer om alla satsningar som pågår och hur det påverkar dig? Läs mer på www.sundsvallväxer.se

 

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.