Ansök till årets Vintercyklist

I år söker Sundsvalls kommun ca 20 st Vintercyklister. Nytt för i år är att vi söker dig förälder som vill cykla tillsammans med ditt barn.

Vintercyklisten 2020 pågår mellan den 1 december 2020 – 31 mars 2021. Vi söker 10 st par, förälder och barn, som vill prova på att vintercykla. Vi söker er som är vana att cykla på barmark och är nyfikna på att testa på att vintercykla. Du som förälder kanske redan har cyklat någon vinter tidigare? Vi tror att ni cyklar ett par kilometer varje dag, till skola, jobb och kanske också till fritidsaktiviteter. Skicka in er ansökan senaste den 4 oktober.

Läs mer och ansök

sundsvall.se/vintercyklist

Sundsvalls kommun

Foto: Sundsvalls kommun

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.