Barnteaterhösten i Sundsvalls kommun

Barnkulturprogrammet har kommit från tryckeriet 3 september.

Det finns att hämta i Kulturmagasinet och distribueras under början av nästa vecka till alla Närbibliotek och andra platser. Biljetterna är släppta!

Det är inte någon vanlig höst vi bjuder in till. I tider med Coronavirus vill vi erbjuda möjligheter till upplevelser av barnkultur. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och begränsar antalet i publik utifrån lokalens utformning. Föreställningarna är presenterade på entresundsvall.se

Kom ihåg!
Stanna hemma om du har symtom
Håll avstånd
Tvätta händerna (handsprit finns på plats)
Insläpp kan ske i två dörrar för att trängsel inte ska uppstå.

Biljetter säljs genom: entresundsvall.se i Kulturmagasinets reception 060-19 18 00 och Entré Sundsvall 060-15 54 00. Entré är 50 kronor om inte annat anges.
För att undvika att för många samlas i lång tid i foajéer öppnas dörrarna tidigast 30 minuter före föreställningsstart. Gäller inte i Kulturmagasinet men tänk på avståndet där också.
Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Vi förhåller oss självklart till Folkhälsomyndighetens rekommendationer så att besöket blir tryggt och säkert för alla. Vi säljer ett begränsat antal biljetter till respektive föreställning anpassade till lokalens storlek och publiken placeras med avstånd från varandra. Därför går det endast att köpa separerade platser. För att du ska kunna känna dig trygg med att köpa biljett till föreställningen ändrar vi tillfälligt i våra köpevillkor. Stanna hemma om du har symptom – din biljett kan kostnadsfritt bokas om till ett annat föreställningsdatum eller återköpas (minus förköpsavgiften).
Höstens föreställningar arrangerade av Sundsvalls kommun, Sundsvalls museum är presenterade på entresundsvall.se

Välkommna!

omslagsbilder

Foto: Martin Skoog och Jonas Jörneberg.

Höstens barnkulturprogram[/caption]

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.