Teater Äsch flyttar in i Kulturmagasinet

Kulturmagasinets café kommer att drivas av Teater Äsch.

Dörr till Kulturmagasinets café.

Foto: Sundsvalls museum.

Under sommaren sätter Teater Äsch sin prägel på lokalen. Mer detaljerad information om invigningsdatum med mera kommer senare.

Teater Äsch beskriver konceptet för caféet som säsongsbaserat, näringsrikt och färgstarkt – med lite sting – i ett varierat utbud med influenser från hela världen. Smakrikt med grönsaker, baljväxter, frukt och fullkorn som bas. Ett hemlagat och hembakat utbud av hög kvalité med grönt och hållbart som ledord. Vi vill ge ett familjärt, varmt och personligt bemötande där människor känner sig sedda. Gästerna ska få känslan av att komma hem till vänner när de besöker oss.

Det är en spännande lösning som kombinerar mat, fika och kultur där Kulturmagasinets besökare kommer få ett fantastiskt mervärde. Vi är fantastiskt glada att Teater Äsch vill hjälpa oss att utveckla Kulturmagasinet som mötesplats för Sundsvallsborna, säger Daniel Eklund chef på Sundsvalls museum.

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.