Receptionen öppnar den 3 augusti

Från och med den 3 augusti är receptionen vid Navigator öppen.

Precis som tidigare information så är det nya elever som startar sina studier från måndag den 3 augusti kommer att ha uppstarter i skolans lokaler i mindre grupper. Pågående elever fortsätter sina planerade distansstudier under hösten enligt tidigare upplägg.

Receptionen håller öppet 8-15:30 måndag till fredag, med lunchstängt kl 12-13. För din och vår säkerhet håll avstånd och följ avståndsmarkeringarna i lokalerna. Besök inte skolan om du känner dig sjuk!

Du som inte är på plats i skolans lokaler kan som vanligt få hjälp via telefon och mejl. Se kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.