Slink In sommarstänger för besök till den 3 augusti

Torsdag den 28 maj sommarstänger Slink Ins verksamhet för besök och öppnar igen måndag den 3 augusti.

SlinkIn sommarstänger lokalerna

Foto: Bildbank

Detta eftersom kontraktet för nuvarande lokal på Norra Järnvägsgatan löper ut, och beslutet om ny lokal dröjer.

Sommarstängt har verksamheten haft även tidigare år, men då under en månad i juli. Eftersom stängningen nu blir längre än normalt kommer personalen under juni månad att arbeta uppsökande och bland annat cirkulera i centrum.

Vi har undersökt möjligheten till förlängning av nuvarande lokal på Norra Järnvägsgatan fram till normal sommarstängning under juli månad, men det har inte varit möjligt. Om ingen annan lösning hittats för ny lokal till augusti kan verksamheten komma att tillfälligt flyttas till Villagatan i avvaktan på en mer permanent lösning.

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.