Nu kan du låna elcykel gratis

Låt elcykeln bli ditt primära transportmedel under två veckor.

Ta cykeln till och från arbetet, hämta och lämna barnen på förskolan, till affären eller när du bara vill ut på en tur. Under en bokning får du ha cykeln i två veckor och vår förhoppning är att du kommer att få se fördelarna med att välja cykeln som huvudtransportmedel. Det är ett enkelt sätt att få motion i vardagen och i många fall går det snabbare att ta cykeln från dörr till dörr. Du får mer pengar över till annat och du bidrar också till friskare luft i staden.

Boka elcykel och mer information finns här: www.sundsvall.se/elcykel 

Sundsvalls kommun

Foto: Sundsvalls kommun

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.