Framtidens konstnärer ställer ut

Välkommen till vårens elevutställning!

Elev 20 är en konstutställning skapad av elever från Bredsands skola, Sundsvalls Kulturskola, Skvaderns gymnasieskola och Ålsta folkhögskola. Vissa konstverk är inspirerade av virus.

Konceptet med en utställning av elever har genomförts på Sundsvalls museum under många år, under olika namn och i samarbete med olika skolor. Tanken är att de unga konstnärerna ska få plats och synlighet på Sundsvalls museum och på så sätt uppmuntran att fortsätta sitt konstnärskap.

Utställningen pågår till söndag 7 juni.

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.