Vårens Barnkulturprogram

Stort biljettsläpp 27 januari.

Den 27:e januari klockan 10.00 släppte Sundsvalls museum biljetterna till vårens stora utbud av kulturupplevelser för barn. Information och biljetter till föreställningar finner du på Entré Sundsvall.

Sundsvalls museum inklusive Norra Berget, Scenkonst Västernorrland och Sundsvalls stadsbibliotek bjuder in till ett stort utbud, tack vare Filmfest Sundsvall vecka 11 och alla sport- och påsklovsaktiviteter.

Scenkonstutbudet i vår är 16 musik- dans- och teaterproduktioner som ger totalt 25 föreställningar! (då har vi bara räknat premiären av Pinocchio som ger föreställningar under en lång spelperiod). Läs om föreställningarna på entresundsvall.se där du köper biljetter till samtliga föreställningar.

Du kan också hämta ditt exemplar av det tryckta barnkulturprogrammet på Kulturmagasinet, ditt bibliotek och Entré Sundsvall.

Vissa biljetter är redan ute till försäljning, bland annat Riksteaterns föreställningar som hade gemensamt biljettsläpp före jul.

Välkommen till barnkulturvåren i Sundsvall 2020!

 

 

Omslagsbilderna på vårens barnkulturprogram 2020.

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.