Då är Sundsvalls traineer på plats

Nu är rekryteringen helt klar och Sundsvallsregionens kommuner får i januari 2020 sex stycken nya traineer.

I den nya omgången är följande sex stycken yrkestitlar tillsatta:

  • Miljöingenjör
  • Landskapsarkitekt
  • Utredare
  • GIS ingenjör
  • Planarkitekt
  • Inköpare/upphandlare.

De nya medarbetarna har en gemensam uppstart den 9-10 januari och kommer sedan ut till sina respektive arbetsplatser den 13 januari. Sundsvalls kommun kommer att ha tre av dessa sex traineer, resterande börjar på andra kommuner. I samband med den nya rekryteringen byter även Trainee södra Norrland namn till Trainee Sundsvallsregionen och förkortar programmet till 12 månader, varav två månader är breddningsperiod.

Traineeperiod i kommunen leder till jobb

Den 10 december var det avslutning för de sju traineer som fullgjort programmet under 16 månader.

Åtta stycken uppställda personer framför ett vitt hus

Foto: Sundsvalls kommun

Förutom deras ordinarie arbetsuppgifter så har de även deltagit i ett gemensamt utvecklingsprogram och en tre månader lång breddningsperiod då traineerna har arbetat med liknande arbetsuppgifter i en annan kommun inom Sundsvallsregionen.

Ett flertal blir kvar i våra kommuner även efter traineeprogrammets slut. Vi tackar så mycket för den här tiden och önskar alla lycka till i fortsättningen.

Fakta: Om Trainee Sundsvallsregionen

Trainee Sundsvallsregionen är ett samarbete mellan kommunerna Hudiksvall, Härnösand, Nordanstig, Sundsvall, Timrå och Ånge. Vi vill visa yrkesbredden och det stora antalet intressanta uppdrag som finns inom offentlig sektors förvaltningar och bolag, för den som är intresserad av samhällsfrågor och framtidens välfärd.

Mer om Trainee Sundsvallsregionen, traineesundsvallsregionen.se

Kontaktperson:
Maria Wallner, samordnare

 

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.