Lediga jobb på Sundsvalls museum

Just nu finns två lediga tjänster att söka, kommunikatör med grafisk inriktning, och intendent med erfarenhet av projektledning. Välkommen med din ansökan!

Kommunikatör med grafisk inriktning

Vi söker dig som har ett genuint intresse och kunskaper inom typografi, grafisk formgivning och bildbehandling och som i din yrkesroll ska formge och kommunicera Sundsvalls museums utställningar och kulturverksamhet. Vi erbjuder ett varierat jobb och möjlighet att utvecklas inom grafisk form.

Sista ansökningsdag 16 december. Läs mer på sundsvall.se/ledigajobb

Intendent med erfarenhet av projektledning

Nu har du chansen att arbeta som intendent på Sundsvalls museum där rollen i huvudsak handlar om att leda projektet Stenstansdagarna samt planering av aktiviteter inför och under Sundsvalls 400-års jubileum.  Vi erbjuder dig ett mångsidigt och självständigt arbete där du är med och bidrar till Sundsvalls kommuns kulturmiljöarbete.

Sista ansökningsdag: 18 december. Läs mer på sundsvall.se/ledigajobb 

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.