Vuxenutbildningen flyttar in och blir en del av Sundsvall.se

Nu blir det enklare att hitta kommunal vuxenutbildning bland annan kommunal verksamhet.

Vuxenutbildningen vill inspirera vuxna kommunmedborgare till utbildning och stötta i yrkesval. Vi hoppas att du ska hitta det du behöver i vuxenutbildningens utbildningsutbud, service och tjänster. Du hittar Vuxenutbildning under Utbildning och förskola på Sundsvall.se

Har du synpunkter eller idéer, ris eller ros? Tyck gärna till om sidan. Sidan är fortfarande under uppbyggnad så hittar du inte det du söker så kan du fortfarande besöka vår gamla webb www.vuxenutbildning.org

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.