Sundsvall växer – så påverkar det dig

De stora satsningarna i Sundsvall väcker olika känslor . Stolthet, irritation, förväntningar, oro, stress, nyfikenhet…

Om dina barn gillar grävmaskiner blir det en underbar tid

Foto: Sundsvalls kommun och Trafikverket

Vi växer så att det knakar. I samband med byggnationerna påverkas livet i staden.Trafiken störs, pendlingen till, från och inom staden försvåras när broar byts ut, vägar och tågspår läggs och resecentrum, parkeringshus och bostäder byggs. Kort sagt kommer det bli lite jobbigt.

Som trafikant behöver du information för att kunna planera din resa och för att förstå nyttan med alla byggprojekt. Vi  har full förståelse och respekt för att du tidvis upplever det jobbigt och vi vill förmedla informationen med en ton av humor som du som trafikant säkert kan identifiera dig med. Vi vill vara ärliga i vår kommunikation kring trafikstörningar och erkänna att det stundtals blir besvärligt. 

Vi har en kampanj just nu där vi vänder oss till dig som trafikant. Med hjälp av Emojis, som är ett modernt sätt att uttrycka känslor och något som de flesta oavsett ålder känner till, hoppas vi att det väcker en nyfikenhet. Det är bara att vara ärlig och erkänna att vår information lätt blir formell, lite grå och trist helt enkelt. Vi tror att du tar till dig informationen lättare om du känner igen dig i den.
Hör gärna av dig till oss och berätta vad du tycker.

Vill du veta mer om allt stök som pågår och hur det påverkar dig? Läs mer på sundsvallväxer.se

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.