Hur är det att cykla i Sundsvall?

För att utveckla Sundsvalls kommun som cykelkommun behöver vi din hjälp att svara på några frågor om hur det är att cykla i vår kommun.

Vi ser gärna att både barn och vuxna svarar på undersökningen. Vi vill få in alla olika perspektiv på hur vi kan utveckla Sundsvalls kommun och cyklingen i den. Undersökningen tar ca 7 min att besvara. Dina svar är värdefulla för oss i vårt fortsatta arbete med att utveckla Sundsvall till en mer hållbar och levande stad där cyklingen är ett naturligt sätt att resa på.

Tack för att du tar dig tid att hjälpa oss att utveckla Sundsvall till en ännu bättre cykelkommun!

Länk till undersökningen här.

Cykel Sidsjön

Foto: Kristofer Lönnå

 

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.