Finns det vinster med att arbeta med normer?

Vet du vad en normingenjör gör, eller hur en normplattform ser ut, och finns det vinster med att arbeta med normer?

Kom med till Café Normsken som bjuder in till morgoncafé den 23 augusti, där lyfts frågan om det kan finnas vinster med normförändring.

De normingenjörer som i Sundsvalls kommun arbetar med Normsken ingår i ett nätverk. Add Gender heter företaget som certifierar och organiserar de fyrtiotal normingenjörer som finns spridda över hela Sverige. Normingenjörernas nätverk träffas i Sundsvall den 23 augusti och då passar ansvariga på att bjuda in till ett morgoncafé med Add Gender.

– Förutom att få svaret på frågorna ovan och kanske även dina frågor bjuder vi in till speeddating med utvalda företag, organisationer eller kommunala verksamheter från Sundsvall som redan nu arbetar med att förändra normer på något sätt. Målgruppen som vi denna morgon vänder oss till är Kommunala tjänstepersoner, politiker, polis, räddningstjänst, samfund, föreningar, idrottsföreningar, studieförbund och övriga aktörer i civilsamhället. Den här gången bjuder vi också in företag inom näringslivet säger Helen Otterström, normingenjör på Sundsvalls kommun. Alla är hjärtligt välkomna till en morgon som berör oss alla, vi bjuder även på kaffe eller te med  ostsmörgås avslutar Helen Otterström.
.
Datum: 23 augusti 07.30-09.00
Plats: Unga magasinet i Kulturmagasinet
.
.
Välkommen!
.

 

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.