Anmäl dig till anhöriggruppen för Huntingtons sjukdom

Har din anhörig Huntingtons sjukdom? Välkommen att anmäla dig till höstens anhöriggrupp.

Att vara anhörig, att hjälpa och stödja en sjuk person är ofta en självklarhet som kan ge mycket glädje, men det kan också vara jobbigt och ibland kan man som anhörig behöva stöd. Att vara tillsammans i en liten grupp kan kännas bra och många upplever det skönt att få bli lyssnad på och veta att man inte är ensam, att det finns andra i liknande situation. Välkommen till vår anhöriggrupp där du kan få stöd, råd och möjlighet att dela erfarenheter med varandra för att orka fortsätta och må bra.

När: Start 19 augusti, klockan 14.00-16.00, med träffar 1 gång/månad under hösten
Var: Skepparegatan 5B
Anmälan: senast 15 augusti till Lilli-Ann Forsberg, Anhörigkonsulent Anhörigcenter, 060-19 84 72 eller anhorigcenter@sundsvall.se
Att delta i anhöriggruppen är kostnadsfritt.

Vill du veta mer?
Läs mer här: Anhörigcenter. 

 

 

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.