Alexander Steen och Sundsvall lyfter Stanley Cup-bucklan

Torsdag den 15 augusti hyllar vi NHL-vinnaren Alexander Steen på Stora Torget i Sundsvall.

12 juni i år vann Alexander Steen Stanley Cup med sitt NHL-lag St. Louis Blues. Det är tradition att bucklan turnerar runt i världen med spelarna i det vinnande laget. Sundsvall är sedan 2012 Alexanders svenska hemstad och den 15 augusti kommer bucklan hit.

Plats: Stora Torget i Sundsvall
Tid: 15 augusti klockan 16.00 – 17.00

  • Intervju med Alexander av sportjournalist Christer Jonasson.
  • Kommunstyrelsen ordförande Peder Björk hyllar Alexander.
  • Möjlighet att ta autograf och ett foto tillsammans med Alexander och Stanley Cup-bucklan för den som vill.

Alexander Steen lyfter Stanley Cup-bucklan.

Alexander Steen kommer till Sundsvall för att lyfta Stanley Cup-bucklan. Foto: Bruce Bennett/Getty Images

– Det känns härligt att få dela mina framgångar i Stanley Cup med hela Sundsvall och få se torget fyllas av glädje och engagemang. Sedan 2012 är Sundsvall min svenska hemstad, säger Alexander Steen. Här händer det mycket bra och människor är engagerade. Jag älskar den utvecklingen och vill själv kunna vara med och bidra.

Vi vet hur viktigt det är att satsa målinriktat på framtiden och göra plats för talanger. Därför vill vi lyfta fram Alexanders engagemang och tro på Sundsvall och vi vill gärna vara med och dela glädjen över hans framgångar som hockeyspelare.

Tillsammans med McGarrett – Alexanders samarbetspartner i Sundsvall – arrangerar vi en hyllningsceremoni på Stora Torget i Sundsvall dit alla är välkomna.

Kontakt:

Johanna Åkerlund, kommunikationsstrateg på Sundsvalls kommun
Tfn: 072-147 03 55
E-post: johanna.akerlund@sundsvall.se

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.