Hanna Glas hyllas på Stora Torget i Sundsvall

Tisdag den 16 juli hyllas Hanna Glas av Sundsvallsborna på scenen på Stora Torget under Sundsvall bjuder.

Hanna Glas hyllas på Stora Torget i Sundsvall

Hanna Glas hyllas på Stora Torget i Sundsvall Foto: Privat

Vår lokala fotbollshjälte stod för en fantastisk insats under fotbolls-VM 2019. Nu tar hon hem bronsmedaljen till Sundsvall.
Det är i samband med Sundsvall bjuder, tisdag den 16 juli, som hyllningen kommer äga rum på Stora Torget i centrala Sundsvall. Klockan 19.45 välkomnas hon upp på scenen för att visa upp bronsmedaljen till Sundsvallsbornas jubel.

Genom ett samarbete med Sundsvall bjuder och partners har semifinalen och bronsmatchen visats på storbildsskärm på Stora Torget.

– Det känns fantastiskt roligt att Hanna har möjlighet att komma hit och motta folkets hyllningar, säger Peter Åström på Sundsvall bjuder.

Hanna imponerade stort under VM, och tillsammans med de svenska spelarna avslutades turneringen med en 2-1 seger i bronsmatchen mot England.

Kultur- och fritidsnämndens ordförande, Niklas Evaldsson (V), överlämnar under firandet en gåva från Sundsvalls kommun till Hanna för bragden.

– Det är en självklarhet att vi ska hylla Hanna, och vi är jättetacksamma över att hon vill komma och fira tillsammans med Sundsvallsborna, säger Niklas Evaldsson.

Presskontakter:

Niklas Evaldsson (V), ordförande för Kultur- och fritidsnämnden
Tfn: 073-866 52 88
E-post: niklas.evaldsson@sundsvall.se

Peter Åström, Sundsvall Bjuder
Tfn: 070-666 98 68
E-post: peter@creativevent.se

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.