Paradvåningen, en unik lokal att hyra för unika tillfällen

Våren stundar med kommande festligheter och jubileumstillfällen.

Paradvåningen på Kyrkogatan 26 i Hedbergska huset är en unik lokal med välbevarad interiör som hyrs ut för bland annat vigsel, representation och tillställningar under ordnade former. Byggnaden ägs av Sundsvalls kommun och är ett av många exempel på den rika och påkostade arkitektur som karaktäriserar stenstaden.

Paradvåningen rymmer upp till 35 sittande matgäster.

Mer information om Paradvåningen och hyresvillkor

Övriga lokaler att hyra

Hedbergska huset, Paradvåningen.

Foto: David Schreiner, Sundsvalls museum.

Hedbergska huset, Paradvåningen 

Var sidan till hjälp?

  • Om du lämnar personuppgifter här kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer på sundsvall.se/personuppgifter. Det du skriver skickas direkt till den som uppdaterar sidan.